• ORA team
18 Sep 2023

Verslag teambuilding ORA 2023

Een beestig leuke tijd: ORA's Jaarlijkse Teambuilding

Het hele jaar door investeert ORA in zijn medewerkers, en als kers op de taart, onze jaarlijkse tweedaagse teambuilding. Dit keer voerde het avontuur ons naar het gastvrije Limburg, waar we samen onvergetelijke momenten beleefden.

Woensdagavond 13 september: laten we wijnen

Op woensdagavond trakteerden we onszelf op een heerlijke ORA Wine Tasting met L’ORA vino uit Hechtel-Eksel. 
Kijken, walsen, proeven en beoordelen … we waanden ons echte vinologen :-)

En het mag gezegd worden: het ORA team heeft een neus voor kwaliteit.

Donderdag 14 september: mentale ontlading

Na een lekker en uitgebreid ontbijt met heerlijk dampende koffie was het donderdagochtend tijd om even stil te staan bij de geweldige prestaties van ons team het voorbije jaar en de schone toekomst die voor ons ligt. En omdat ORA mentaal welzijn hoog in het vaandel draagt, koppelden we hieraan maar liefst vijf inspirerende workshops om onze mensen te verwennen. Het was genieten van kop tot teen en dat mag je best letterlijk nemen.

  • Een team van Osteopaat Vlaanderen stond klaar om nek- en schoudermassages te geven, wat een verademing was voor onze gespannen schouders.
  • Yoga bracht rust en flexibiliteit,
  • terwijl de workshops over ademhaling en hartcoherentie ons hielpen om innerlijke balans te vinden.
  • Mindfulness en veerkrachttraining gaven ons de tools om stress te bestrijden en veerkracht op te bouwen.
  • Reiki bracht een vleugje mystiek in onze dag.

In de namiddag stond ons team in de schijnwerpers. Wie zijn we als mens, collega en als groep … en hoe dragen we dit uit naar onze klanten? Een middag die waardevolle inzichten gaf en ons een heerlijke avond bezorgde.

Vrijdag 15 september: farm-tastische afsluiter

Vrijdagochtend transformeerde het merk ‘ORA’ in bont gezelschap van interessante poppen. Achter elk personage schuilde een verhaal dat onze creativiteit en verbeelding prikkelde. De gesprekken die volgden, waren inspirerend en vol inzicht.

Maar het  hoogtepunt van onze tweedaagse was zonder twijfel de vrijdagnamiddag, toen we de ultieme test ondergingen om te zien of ORA echt een ‘beestig’ goed team is. En jawel, we hebben de uitdaging met glans doorstaan. Onze teamspirit, samenwerking en positieve energie overtroffen zelfs al onze verwachtingen.

Terwijl we afscheid namen van van de groene provincie Limburg en van elkaar, namen we een schat aan ervaringen, inzichten en herinneringen mee naar huis. ORA blijft niet alleen een geweldige plek om te werken, maar ook een plek waar we echte vriendschappen smeden en samen groeien.

Op naar nog vele succesvolle jaren waar we loeihard kunnen gaan als een beestig goed team!

Goesting om ons team te vervolledigen?

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.