Icoon Preventieadviseur (ad interim, extern, projectmatig, tijdelijk, ...)

Preventieadviseur (ad interim, extern, projectmatig, tijdelijk, ...)

ORA Management ondersteunt al meer dan 13 jaar op een menselijke, oplossingsgerichte manier en met een no-nonsense aanpak zo'n 500 bedrijven (van kleine KMO's tot grote multinationals) op vlak van preventie, managementsystemen (ISO, VCA, ...) maar ook als veiligheidscoördinator bij hun civiele projecten. 

1 aanspreekpunt en dus ook 1 gepassioneerde partner die jouw team ontzorgt! 

Dat doen we steeds met één doel voor ogen: YOUR SAFETY, OUR MISSION. Een ernstig of dodelijk arbeidsongeval wil je niet meemaken.
Onze visie: een preventieadviseur heeft zijn doel bereikt als hij zichzelf op termijn overbodig maakt. Het moet tussen de oren van de mensen zitten zodat het voor hen een dagelijkse attitude wordt. Pas dan zijn wij tevreden.

Heb je (tijdelijk)  ondersteuning nodig op vlak van preventie wegens vb. vertrek of ziekte van de huidige preventieadviseur, zit je momenteel zonder preventieadviseur, wil je eens een vreemde kritische blik op preventie in jouw bedrijf via een safety audit, zoek je bijzondere expertise rond vb. risicoanalyses, machineveiligheid & CE, explosieveiligheid, chemische agentia, binnenluchtkwaliteit, brandpreventiedossiers,  ... één partner op maat van jouw bedrijf: ORA! 

Preventie op het werk

Praktische en werkbare veiligheid, het bestaat! 
ORA Management is vrij uniek in de markt.

Onze mensen hebben eerst zelf zo’n 20 jaar in de industrie gestaan in diverse leidinggevende (management)functies. Dus aan de andere kant van de tafel als lid van de "hiërarchische lijn".  Pas daarna zijn onze mensen zich gaan scholen op vlak van veiligheid. Een heel ander verhaal dan onze concullega's. Onze mensen weten hoe het is om als leidinggevende / arbeider te worstelen met bepaalde veiligheidsissues en kunnen hier direct pragmatisch mee omgaan. Doel is jouw mensen veilig en gezond te laten werken. Geloof ons, het kan met ORA! 

Leidinggevenden / arbeiders moet je geen theorie verkopen maar praktijkgerichte oplossingen die werkbaar zijn. Dit is de sleutel tot een duurzaam en gedragen veiligheidsbeleid. 

We ontzorgen jullie ook van jullie preventiebeleid en stellen een makkelijke structuur op voor het beheer van de documenten. Zo kan iedereen direct alles terugvinden en kan één van jullie administratieve krachten onze ORA expert helpen om het administratieve luik mee te ondersteunen. Dat scheelt ook financieel een stuk voor jouw bedrijf.

Zoals één van onze honderden klanten het zo mooi beschrijft: 

Samenwerken met ORA: een aanrader voor elk bedrijf dat meer wil dan enkel veiligheid op papier !

- Pragmatische aanpak
- Correcte afspraken
- Goeie uitwisseling en opvolging
- Flexibele en pro-actieve houding ifv de optimalisatie van een veilige werkomgeving

Carine Schaubroeck Bestuurder, Aannemingen Schaubroeck

Onze mensen zijn allen zeer hoog opgeleid (ingenieur, bachelor) en beschikken over de nodige expertise en getuigschriften om ook van jouw werkplek een veilige en gezonde werkplek te maken.

Wij zijn ook actief in diverse werkgroepen in België en Nederland. 
Ook voor VCA, ISO 9001, 14001, 45001 … ben je bij ons aan het juiste adres. 
We begeleiden het dossier succesvol van A tot Z. 

Onze trouwe klanten sinds 2011 weten waarom ze voor ons kiezen, word jij de volgende? 

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.