Icoon ORA VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE

ORA VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE

Even Bob de bouwer in jouw bedrijf?

Zelfs bij de montage van een nieuwe installatie op vb. een nieuw aangebrachte betonnen sokkel betekent al het aanstellen van een veiligheidscoördinator.

Bij ORA heb je één en dezelfde persoon die zowel de preventie, veiligheidscoördinatie als indienststelling kan uitvoeren.

Handig toch, één persoon die jou ontzorgt, niet? 

Veiligheidscoördinatie

Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht voor alle bouwtechnische en civiele werkzaamheden uitgevoerd door ten minste twee aannemers/zelfstandigen die tegelijkertijd of achtereenvolgens tussenkomen. Met andere woorden in heel wat gevallen …
ORA Management is ook hier uw partner in dit verhaal.

Wij willen een meerwaarde betekenen in uw bouwverhaal, aan een minimale kostprijs. Wij zorgen voor een vlekkeloze coördinatie tussen de verschillende aannemers, zodat u, als opdrachtgever, met een gerust gemoed de belangrijkere zaken kunt regelen. Vaak staat een architect niet stil bij vb. opslag van ontvlambare producten, atex zones, opladen van heftrucks, ...  ORA Management neemt dit vanaf het begin mee, zo kom je nadien niet met onverwachte meerkosten die vaak enkele 10.000 € kunnen overschreiden. 

ORA Management doet het veilig en in 1 keer goed.

Al onze veiligheidscoördinatoren hebben ook hier de hoogste opleiding  wat voor u een grote meerwaarde betekent zonder hiervoor meer te betalen.

Ook in uw bedrijf wordt er al snel eens wat verbouwd of een installatie gemonteerd. Bij ons kunt u een beroep doen op één en dezelfde persoon zowel voor preventie, milieu, veiligheidscoördinatie als kwaliteit. Op die manier leveren we zeer efficiënt werk.

Enkele referenties: Diamant gebouw Gent, Dovo, farmaceutische sector, voedingsbedrijven, Engie, etc.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.