Icoon ORA VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE

ORA VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE

Even Bob de bouwer in jouw bedrijf?

Zelfs bij de montage van een nieuwe installatie op vb. een nieuw aangebrachte betonnen sokkel betekent al het aanstellen van een veiligheidscoördinator.

Bij ORA heb je één en dezelfde persoon die zowel de preventie, veiligheidscoördinatie als indienststelling kan uitvoeren.

Handig toch, één partner die jou ontzorgt, niet? 

Veiligheidscoördinatie

Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht voor alle bouwtechnische en civiele werkzaamheden uitgevoerd door ten minste twee aannemers/zelfstandigen die tegelijkertijd of achtereenvolgens tussenkomen. Met andere woorden in heel wat gevallen …
ORA is ook hier jouw partner in dit verhaal.

Wij willen een meerwaarde betekenen in jouw bouwverhaal en dit aan een marktconforme kostprijs i.f.v. o.a. het aantal werfbezoeken, coördinatiestructuurvergaderingen, ....

Wij zorgen voor een vlekkeloze coördinatie tussen de verschillende aannemers, zodat jij, als opdrachtgever, met een gerust gemoed de belangrijkere zaken kunt regelen. Vaak staat een architect niet stil bij vb. opslag van ontvlambare producten, atex zones, opladen van heftrucks, ...  ORA neemt dit vanaf het begin mee, zo kom je nadien niet met onverwachte meerkosten die vaak enkele 10.000 € kunnen overschreiden. 

ORA doet het veilig en in 1 keer goed.

Al onze veiligheidscoördinatoren hebben ook hier de hoogste opleiding  wat voor jou een grote meerwaarde betekent zonder hiervoor meer te betalen.

Ook in jouw bedrijf wordt er al snel eens wat verbouwd of een installatie gemonteerd. Bij ons kan je een beroep doen op één en dezelfde persoon zowel voor preventie, milieu, veiligheidscoördinatie als kwaliteit. Op die manier werkt ORA zeer  efficiënt en kost het jou finaal een pak minder geld!

Enkele referenties: CAR T Zwijnaarde (farmaceutische sector), Diamant gebouw station Gent, Dovo, Poppies Groep, Deceuninck, Engie, ...

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.