Icoon ORA Safety Kiosk

ORA Safety Kiosk

Heb je er al even bij stilgestaan hoeveel tijd preventieadviseurs, leidinggevenden, werknemers, … kortom iedereen verliest bij het invullen en bijhouden van veiligheidspapieren, instructies, toolboxen e.d.?

Wist je trouwens dat je op elk moment moet kunnen aantonen dat mensen deze gekregen én begrepen hebben? ORA bedacht hiervoor een spitsvondig systeem met impact en een serieuze tijdsreductie.

  • ORA safety Kiosk

De ORA Safety Kiosk maakt je het leven veel eenvoudiger!

Onze zaakvoeder, Olivier Ramont, was zelf 16 jaar leidinggevende en weet als geen ander hoe moeilijk het is om productie, kwaliteit en veiligheid te combineren en te verzoenen binnen het beperkt aantal  werkuren op één dag. Daarom werd de ORA safety kiosk in het leven geroepen.

Gegarandeerd winnen project-, werfleiders en alle leidinggevenden uren door het gebruik van de ORA safety kiosk.

Altijd up-to-date, conform de recentste wetgeving dankzij de ORA Safety Kiosk.

  • Ontzorgt diegene die de papieren in orde moet brengen / houden.
  • Zorgt ervoor dat instructies snel & efficiënt bij de juiste mensen terecht komen.
  • Je kan controleren of de documenten gelezen en begrepen zijn, wat ervoor zorgt dat de registratie in orde is.
  • Een extra keuringsmodule waardoor je zwart op wit kan aantonen dat alles correct geïnventariseerd en gekeurd is. Ideaal dus om vb. ladders, heftrucks, elektrisch materiaal, ... door een bevoegd persoon met de juiste frequentie en met de juiste controlepunten te laten controleren. 

Geschikt voor elke industrie.

We hebben gedacht aan alle industrieën.

Per bouwwerf heb je mogelijks specifieke instructies die je in een startwerkvergadering moet kenbaar maken aan elke arbeider op de werf. Met de ORA safety kiosk een fluitje van een cent.

De safety kiosk is ook geschikt voor mensen die vaak buitenshuis werken en die niet zo vaak op het bureau langskomen om de veiligheidsissues te bespreken.

Met de ORA Safety Kiosk kan je kiezen uit 2 formules:

  1. Voed zelf de kiosk: instructies, documenten, attesten, ... kan je zelf uploaden, aanvullen.
  2. ORA voedt al of niet samen met jullie de ORA safety kiosk op maat van jullie bedrijf / sector.

De hardware kan je zelf kiezen. De safety kiosk draait op een beveiligd webportaal (pc of tablet) of je kan ook een "eyecatcher" aankopen om vb. in jullie refter te plaatsen. Wij hebben een ruime tablet geïntegreerd met onze Oscar zodat deze direct opvalt. Een streling voor het oog en het valt direct op voor jouw medewerkers. 

Een andere taal dan het Nederlands? No problemo!

Alle instructies zijn beschikbaar in o.a. Nederlands, Frans, Engels, Portugees, Roemeens & Pools. Andere talen op aanvraag. 

Vraag een gratis demo van de ORA safety kiosk.

We komen graag vrijblijvend langs voor een demo, zoals steeds met de gekende no-nonsense ORA kwaliteit en een sublieme service.

 

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.