Your safety,
our mission

Als gepassioneerde preventieadviseurs en coaches dragen we iedere dag bij aan de veiligheid en het welzijn van jouw bedrijf en jouw medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een veilige, gezonde en ecologische werkplek.
We delen onze kennis op een praktijkgerichte manier om zo menselijk leed te voorkomen en levens te kunnen redden.

Ontdek de kracht van ons multidisciplinair ORA team.

Spontaan solliciteren? Bij ORA zijn we steeds op zoek naar TOPtalent. Preventieadviseur, milieucoördinator, technieker, planner, ...

Stuur een mail met je enthousiasme en CV naar ineke@oragroup.be

Waarom ORA?

Al meer dan 10 jaar de expertise in EIGEN huis

Een gepassioneerd TEAM van 18 preventieadviseurs niveau 1/2, milieu-, veiligheidscoördinatoren en ingenieurs met jarenlange ervaring + actief in diverse werkgroepen (bouw, metaal, voeding, …) en examenjury’s. ORA heeft enkel SENIOR experts in huis die de klant de job leren en niet zoals vaak bij junior profielen die de job nog moeten aanleren bij de klant. Een doelbewuste keuze om een 100% kwaliteitsgarantie te garanderen aan onze klanten.

Onze waarden

  1. Respect. In de ruime zin van het woord: voor mens, milieu en de infrastructuur.
  2. Team. Een enthousiast en gedreven team van ervaren en pragmatische preventieadviseurs/experts en coaches staat elke dag opnieuw voor je klaar.
  3. Ondernemend. Al onze experts werken voor jouw bedrijf en zoeken realistische en betaalbare oplossingen op maat van jouw bedrijf.
  4. Uitmuntendheid. Wij willen elke dag opnieuw de beste van de klas zijn. We gaan continu op zoek naar de nieuwste info en technieken om voorstellen te formuleren die financieel haalbaar zijn voor jouw bedrijf. 
  5. Klantgericht. Wij werken steeds op maat van de klant. 
Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.