Your safety,
our mission

Als gepassioneerde preventieadviseurs en coaches zijn we overtuigd dat elke medewerker recht heeft op een veilige, gezonde en ecologische werkomgevingIedere dag opnieuw dragen we bij aan de veiligheid en het welzijn binnen jouw bedrijf. 
We delen onze kennis op een praktijkgerichte manier om zo leed te voorkomen en levens te redden.

Een snelle, kwaliteitsvolle no-nonsense aanpak is één van onze ORA troeven. Maak er vandaag nog gebruik van. 

Het warm water hoef je niet meer uit te vinden, ORA heeft het in eigen huis!

De ORA Group is gecertificeerd volgens de hoogste normen zodat je als klant 100% zeker bent van een kwaliteitsvolle dienstverlening! 

Ontdek de kracht van ons multidisciplinair ORA team.

Spontaan solliciteren? Bij ORA zijn we steeds op zoek naar TOPtalent. Preventieadviseur, milieucoördinator, docent, technieker, ...

Stuur een mail met je enthousiasme en CV naar ineke@oragroup.be

Waarom ORA?

Pragmatische en werkbare veiligheid, het kan met ORA!

Onze bestuurder, Olivier Ramont, was zelf eerst 16 jaar leidinggevende en lid van de hiërarchische lijn. Pas daarna is hij zich in "veiligheid & welzijn" beginnen scholen met als doel om leidinggevenden, werkgevers en alle werknemers te ondersteunen en te ontzorgen. SAMEN kunnen we een veilige en gezonde werkplek organiseren met een minimum aan middelen. Tot op vandaag werkt de zaakvoerder nog altijd mee als consultant bij diverse klanten, zo houdt hij de vinger aan de pols en stuurt bij waar nodig.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.