Icoon Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

De wereld waarin we leven evolueert voortdurend net als de technologiën die we dagelijks gebruiken, zowel in de bedrijfswereld als bij ons thuis duiken voortdurend nieuwe producten op.
Preventie is regel nummer één bij elke vorm van brandbeveiliging, als preventieadviseurs zullen we jou dan ook altijd de nodige insteek geven om incidenten te vermijden, daar heb je recht op.
We brengen voor jou de riscio's in kaart en geven je vanuit deze basis deskundig advies, geen natte vinger werk, daar passen we voor

Welke toestellen of systemen plaats je waar ? Kies je voor permanente druk of een blusser met een drukpatroon en waarom? 
Wat is de total cost of ownership over de ganse levensduur van jouw eerste interventiemiddelen?
Transparantie en efficiënt inzetten van middelen en mensen, dat maakt ORA uniek. 

Brandpreventie zoals het hoort!

Ontstaan in 2011 onder de noemer “het kan anders en beter”.
Elke dag opnieuw gaan wij nog steeds voor onze meer dan 350 trouwe klanten door het vuur.

Wij werken niet met verkopers op commissie die dus vaak teveel blussers willen verkopen en vaak die blussers waarop de grootste winstmarges zitten (poederblussers).

Eerlijk en transparant advies door ORA preventieadviseurs, niet door commerciële verkopers die vaak voor de "platte verkoop" gaan.

  • Benor gecertificeerde blussers (schuim, vetschuim, CO2, poeder en lithium) met hoge blusratings en van EUROPESE makelij
  • Brandhaspels (vast en zwenkbaar) met ingebouwde manometers
  • Ideale 3l ABF vetschuimblusser voor thuis
  • Mooie designkasten om de blussers in te plaatsen want het oog wil ook wat
  • Led noodverlichting voor alle toepassingen
  • Evacuatieplannen, risicoanalyse brand, interventiedossier voor de hulpdiensten of een compleet brandpreventiedossier
  • Opleidingen kleine blusmiddelen / haspels / eerste interventieploeg / evacuatieoefeningen ....

Ecologische blusmiddelen

Blusmiddelen, ze bestaan in vele vormen en formaten. Fire Safe + combineert efficiëntie en ecologie. Onze blusmiddelen zijn 100% recycleerbaar en niet schadelijk voor mens, dier en milieu. Ons blusschuim heeft als enige op de markt een levensduur van 10 jaar ! Geen hervullingen dus om de 5 jaar die u onderhoudskosten alleen maar de hoogte in jagen én goed voor ons leefmilieu.

Originele relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel en nuttig relatiegeschenk voor jouw klanten en/of werknemers? Wanneer je weet dat er jaarlijks in België alleen al zo’n 20.000 woningbranden zijn, dan is de keuze snel gemaakt. Onze 3 L ABF blusser met een levensduur van 10 jaar is het ideale toestel voor thuis. Maar ook een rookmelder, een EHBO kit voor thuis, een blusdeken, ... behoort tot de mogelijkheden. Kortom voor een nuttig en veilig geschenk neem je best even contact met ons op.

Preventie

Een goed preventiebeleid als basis voorkomt onaangename verassingen. De 4 pijlers binnen de ORA Group zorgen dat ORA een UNIEKE speler op de markt is.

Nood aan een tijdelijke verhoging van uw bluscapaciteit? Fire Safe + bied je een helpende hand voor jouw tijdelijke nood. Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

We nemen je privacy ernstig. Lees onze policy.